Sign in

Si të depozitoni me Perfect Money në 1win

Phil
05 gush 2022
Phil Lowe 05 gush 2022
Share this article
Or copy link
 • Depozitoni me Perfect Money me 1win
 • Zbuloni se si të depozitoni shpejt në llogarinë tuaj 1win me këtë mënyrë popullore pagese
 • Mësoni gjithashtu se si të merrni bonus prej 1025$ duke përdorur kodin promocional 1win B ET MORE
Perfect Money 1win
1win ofron baste sportive në internet dhe lojëra kazino për mijëra lojtarë në të gjithë botën dhe depozitimi në llogarinë tuaj 1win është i lehtë.

Lojtarët 1win mund të bëjnë depozita pa komision me Perfect Money. Nëse nuk keni tashmë një llogari Perfect Money, atëherë mund ta hapni një të tillë falas duke vizituar faqen e internetit të Perfect Money. Pasi ta keni bërë këtë, atëherë mund ta lidhni atë me llogarinë tuaj 1win, siç shpjegohet në këtë faqe.

Së pari, duhet të siguroheni që llogaria juaj Perfect Money të jetë e lidhur me një mënyrë pagese. Mënyra më e njohur e pagesës për këtë është një llogari bankare, por mund ta lidhni edhe me një kartë krediti ose kartë debiti, ose mund të përdorni edhe Bitcoin nëse dëshironi.

Pasi ta keni bërë këtë, atëherë mund të përdorni Perfect Money me 1win. Shtimi i parave në llogarinë tuaj 1win është shumë i ngjashëm me mënyrën se si do të depozitonit duke përdorur një kartë krediti ose kartë debiti. Mund të bëhen gjithashtu tërheqje nga llogaria juaj 1win në llogarinë tuaj Perfect Money.

Këtu është udhëzuesi ynë i lehtë për t'u ndjekur për të depozituar në llogarinë tuaj 1win me Perfect Money:

 1. Hyni në llogarinë tuaj 1win.com .
 2. Shkoni te faqja Bankare dhe zgjidhni Perfect Money si opsionin tuaj të preferuar të pagesës
 3. Shkruani shumën e parave që dëshironi të depozitoni. Mund të depozitoni deri në 300 INR, 5 dollarë ose ekuivalentin e monedhës.
 4. Më pas do të transferoheni në llogarinë tuaj Perfect Money për të përfunduar transaksionin

Pasi ta keni bërë këtë, paratë që keni transferuar do të shfaqen menjëherë në llogarinë tuaj 1win.

Bonusi i depozitës 1 fitore

Lojtarët e rinj mund të marrin bonus deri në 1025 dollarë duke përdorur kodin promovues 1win BETMORE kur hapni një llogari.

undefined
Kodi BETMORE ju mundëson akses në një bonus depozite 500% kur regjistroheni. Ja se si mund të merrni bonusin:

 1. Hapni një llogari 1win
 2. Kur ju pyesni nëse keni një kod promocional 1win, shkruani kodin BETMORE
 3. Bëni depozitën tuaj të parë, duke përdorur Perfect Money ose një mënyrë tjetër pagese nëse preferoni

Pasi të keni bërë depozitën tuaj të parë, do të kualifikoheni për pjesën e parë të bonusit tuaj të depozitës 500%. Në total ju mund të merrni 1025 dollarë, me bonusin të ndarë në katër pjesë:

 • Kur të keni bërë depozitën tuaj të parë me para reale, do të merrni një bonus depozite prej 200%.
 • Në depozitën tuaj të dytë mund të merrni një bonus depozite prej 150%.
 • Në depozitën tuaj të tretë mund të merrni një bonus tjetër depozite 100%.
 • Kur të bëni depozitën tuaj të katërt, do të merrni një bonus shtesë prej 50%.

Në total, mund të kërkohet një bonus maksimal me vlerë 1025 dollarë ose ekuivalent i monedhës. Mund ta përdorni bonusin tuaj në librin sportiv ose në kazinonë 1win.