Sign in
author image

Phil Lowe

Phil ka shkruar për sportet dhe bastet për më shumë se 20 vjet dhe ka përvojë të madhe në industrinë e lojërave të fatit në internet. Ai ka shkruar për uebsajte të shumta, duke mbuluar gjithçka nga futbolli tek politika. Larg basteve sportive, Phil gjithashtu ka vite përvojë në lojërat online dhe punon me një numër ofruesish ndërkombëtarë të basteve