Sign in

Kodet e bonusit të mediave sociale 1win : Merrni shpërblime Dai falas

alex-waite
02 jan 2024
Alex Waite 02 jan 2024
Share this article
Or copy link
 • Abonohu në rrjetet sociale 1win .
 • Merrni kode bonus ditore.
 • Të gjithë lojtarët me një llogari 1win mund të zhbllokojnë bonuset sociale.
 • Lojtarët e rinj mund të regjistrohen sot me kodin e mirëseardhjes NEWBONUS
1win
Kodet e bonusit të mediave sociale 1win janë të disponueshme për të gjithë lojtarët që abonohen në llogaritë e mediave sociale të faqes së basteve.

Pasi të regjistroheni, mund të fitoni bonuse sportive dhe kazino ditore dhe t'i vendosni ato në faqen zyrtare 1win . Disa kode do të zhbllokojnë shpërblime si baste falas, bonuse besnikërie dhe kredite për t'u përdorur në 1win Global.

Çdo lojtar me një llogari të vlefshme dhe të verifikuar mund të abonohet sot dhe të fillojë të abonohet në llogaritë e mediave sociale.

Klientët e rinj gjithashtu mund të krijojnë një llogari zyrtare dhe të kërkojnë kodet e bonusit. Të gjithë lojtarët e rinj mund të futin kodin NEWBONUS kur bashkohen për të marrë ofertën e mirëseardhjes 1win deri në 1025 dollarë.

1win Kodet e bonusit të mediave sociale çdo ditë

Lojtarët mund të marrin kodet e bonusit të mediave sociale 1win duke shkuar në ndonjë prej llogarive sociale të ofruesit dhe duke klikuar "Abonohu" ose "Ndiq".

Pasi të ndiqni një ose disa nga kanalet sociale 1win , mund të futni shorte çmimesh dhe programe bonusi për të fituar kode promocionale ditore.

Për të hyrë, lojtarët duhet të kenë një llogari 1win plotësisht të aksesueshme dhe profile për të gjitha faqet përkatëse të mediave sociale. Megjithatë, bastorët që nuk mund t'i plotësojnë këto kërkesa nuk do të kualifikohen për kodet e bonusit social.

Abonimet në media sociale

Aktualisht, 1win është aktiv në disa kanale të mediave sociale, në të cilat lojtarët mund të abonohen falas.

Kur të konfiguroni profilin tuaj 1win , shkoni te faqja e mëposhtme e operatorit në rrjetet sociale dhe abonohuni. Më pas mund të bashkoheni në rrjetin 1win për një shans për të fituar kode bonus ditore për t'i përdorur në faqen e basteve.

 • Telegram
 • Instagram
 • Facebook
 • X

Për më tepër, kjo faqe bastesh ofron shpërblime të mëtejshme dhe dhënie çmimesh në faqet e saj të mediave sociale. Disa çmime të tjera përfshijnë dhurata telefonike, shorte jackpot dhe kthim parash.

Nëse dëshironi të abonoheni në kanalet e mediave sociale 1win , sigurohuni që të ndiqni lidhjet direkt nga faqja ose aplikacioni zyrtar i markës. Shmangni ndjekjen e kanaleve të palëve të treta ose atyre që nuk kanë lidhje me kompaninë zyrtare të basteve 1win .

Si të bashkoheni në 1win

Nëse jeni një klient i ri dhe dëshironi të përdorni programin e bonusit të mediave sociale 1win , do t'ju duhet të krijoni një llogari të re.

Bashkohuni 1win sot dhe konfiguroni profilin tuaj duke ndjekur këto hapa.

 1. Së pari, shkoni në faqen zyrtare të basteve 1win dhe klikoni Regjistrimi i plotë.
 2. Jepni detajet e nevojshme të regjistrimit, duke përfshirë numrin, emailin dhe fjalëkalimin tuaj.
 3. Futni kodin NEWBONUS në kutinë e duhur.
 4. Klikoni Regjistrohu kur të keni futur të gjitha detajet e kërkuara.

Pasi të bashkoheni dhe të verifikoni llogarinë tuaj të basteve, mund të përdorni gjithashtu kodin e bonusit të mirëseardhjes 1win NEWBONUS .

Kur aplikoni për këtë ofertë, ju kualifikoheni për ofertën e mirëseardhjes një herë deri në 1025 dollarë. Më pas mund të kërkoni bonusin e plotë duke bërë katër depozita kualifikuese në llogarinë tuaj të re.